Rally van Australië op de tocht

Michel

Spoed overleg tussen de hulpinstanties en de organisatie van de rally van Australië.

COFFS COAST (NSW) – Organisatoren van de Kennards Hire Rally Australië hopen nog steeds door te gaan met de slotronde van het FIA World Rally Championship (WRC) deze week.

FOTO: Jeremy Rogers

Overleg

De rally organisatie overlegt met hulpdiensten, autoriteiten en de lokale gemeenschap over de evoluerende brandsituatie in de regio en hoopt de WRC-seizoensfinale te organiseren als een aanzienlijk verkorte koers.

De rally is gepland op 14-17 november, over drie dagen.

Gedachten bij slachtoffers

“Rally Australia’s gedachten zijn bij de NSW-gemeenschap, vooral de mensen die geliefden, middelen van bestaan ​​en huizen hebben verloren als gevolg van de branden in het noorden van NSW,” zei een woordvoerder.

Veiligheid voorop

“Openbare veiligheid is onze belangrijkste overweging bij de planning voor Rally Australië volgende week.

“We zullen meer informatie verstrekken over eventuele herziene plannen zodra deze beschikbaar komen.”

Nationaal gaat niet door

Het evenement van gisteravond heeft deelnemers aan de nationale competities – de CAMS Australian Rally Championship finaleronde, de Rally Australia Cup en het Rally Australia tweedaagse evenement – laten weten dat hun evenementen niet zullen doorgaan.

Wel zijn de deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan “demonstratie” -runs op de Super Special Stage en Raleigh Special Stage.

Degenen die zich terugtrekken zijn aangemoedigd om de terggave van het inschrijfgeld te doneren aan de Landelijke Brandweer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

KNAF licentiedagen 2020

Ook in 2020 organiseert de KNAF weer de jaarlijkse licentiedagen. Vanwege de AVG invoer sturen wij u geen aanvraag- en medisch keuringsformulieren meer toe. Iedere aanvraag, ook als u naar een licentiedag toekomt, gaat online via Mijn KNAF. Graag leggen wij u uit hoe het verlengen/aanvragen van uw licentie in […]
Licentiedagen KNAF
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com