Princen wint in Limburg [video]

Michel

Kris Princen won de Rally van Zuid-Limburg. Een echte thuiszege dus voor de Truienaar in deze regionale rally.

Snel van start

Princen ging al vanaf de eerste proef snel van start en nam de leiding vanop de openingsproef in Niel. Alleen de Nederlander Piet Van Hoof, rijden met zijn razend snelle Lancer Evo IV Gr.A, kon de Fabia R5 van Princen aftroeven op twee van de zes klassementsproeven. Bernd Casier, liet op de laatste proef een scratch noteren.

Nooit bedreigd

Kris Princen en Pieter Kaspers werd feitelijk nooit bedreigd door andere deelnemers in hun zegetocht. Een sterke prestatie was er van Piet Van Hoof, bijgestaan door Max Jacobs. Zij hielden met hun Evo IV een complete vloot aan R5’s af, waaronder Bernd Casier (Fiesta R5), die uiteindelijk derde werd. Steve Matterne strandde aan de voet van het podium met zijn Fiesta R5, Tuur Van den Abeele (ook al op Fiesta R5) eindigde als vijfde. Jan Jacobs zette zijn vertrouwde Evo VII op de zesde plek in het algemeen klassement en Jimmy D’Hondt toonde zich op zijn gemak voor zijn debuut in de Fabia R5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Roadrunner en Iceblaster

Winterstop. Tijd om de boel eens goed aan te pakken. Rebuilden, nalopen, herstellen, verbeteren. Tijd zat toch?Maar wat nu als je de laatste rally’s hebt gereden in de vette klei zoals Condroz of de Conrad Twente Rally? Dan helpt ook de alom bekende hogedrukreiniger natuurlijk niet meer. Reinigen met droogijs Wil […]
Droogijsstralen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com