Even voorstellen: WDM Motorsport

Michel

Onder de rook van Amsterdam, in Assendelft, bevindt zich het episch centrum van WDM Motorsport. Een bedrijf dat geheel in het teken staat van de rallysport.

Peter Wieringa

Eigenaar en oprichter van WDM is Peter Wieringa (33 jaar). De olie stroomde al vanaf jonge leeftijd door de aderen van de altijd goedlachse Wieringa en na jaren in dienst te zijn geweest van allerlei bedrijven werd in 2015 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

15 jaar ervaring

De 15 jaar ervaring bij de verschillende race- en rallyteams vormt de basis om in 2015 WDM Motorsport op te richten. Sinds dat moment is het hard gegaan…

  • Een geweldig team vrijwilligers van 14 mannen en vrouwen
  • Rebuild, service en running van Subaru Impreza N14 voor Team Bastion
  • Rebuild, service en running van de Subaru van Roadrunner Rallyteam
  • Ingehuurd door diverse teams als Crew Chief in TCR Benelux, 24H Series en de Silk Way Rally.
  • Crew en Service voor Refueling services in Belgisch Kampioenschap

R5’s bouwen

Ook bouwde WDM oprichter Peter Wieringa in 2016, 2017 en 2018 bij Hyundai Motorsport in Alzenau meerdere i20’s R5 van de grond af op en leerde ieder boutje en moertje van deze auto kennen.

In maart 2017 is een nieuwe werkplaats in Assendelft geopend, waar wedstrijdauto’s worden geprepareerd, maar ook steeds vaker exclusieve straatauto’s voor diagnose te vinden zijn voor onderzoek, reparatie en restauratie.  

Vertrouwd gezicht

Niet alleen tijdens de refuels op de rally’s, maar ook zeker op de service parken van Nederlandse en Belgische rally’s is WDM Motorsport een vertrouwd gezicht geworden. Voor meerdere auto’s verzorgt WDM de technische keuring, service en catering gedurende de wedstrijden.

Ikwilrallyrijden

Een onlangs opgestarte nevenactiviteit van WDM is de begeleiding van nieuwe rallyrijders. Speciaal voor deze groep is de website www.ikwilrallyrijden.nl gelanceerd. Op de website is precies terug te vinden wat je allemaal moet doen om rally’s te kunnen gaan rijden. En vanzelfsprekend heeft WDM al een rallyauto voor je klaar staan die je kunt huren.

Websites

Uitgebreide informatie alsmede de contactmogelijkheden zijn terug te vinden op de websites:
www.ikwilrallyrijden.nl
www.wdm-motorsport.com

Ook voorgesteld worden?

Wil je met je team of bedrijf ook voorgesteld worden aan onze lezers? Neem dan even contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Dacia Sandero voorzien van FIA paspoort

De International Automobile Federation heeft in de R4-categorie de door ASM Motorsport in Spanje ontwikkelde Dacia Sandero opgenomen. EK en WK Spanje bevestigt met een leider in de nieuwe wegen die de Internationale Automobiel Federatie neemt en deze week heeft de RFEdA de goedkeuring ontvangen van de eerste R4 die […]
Dacia R4
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com