Extra theoriecursus bij Heuvel Motorsport

Michel

Rallylicentie halen?
Dat kan bij Van den Heuvel Motorsport

Vanwege de grote interesse voor het theorie gedeelte van de Rallycursus organiseert Van den Heuvel Motorsport nóg een theoriecursus in februari 2020.

Datums

De theorieavonden zijn gepland op maandag 17 februari en op woensdag 19 februari 2020 bij Van den Heuvel Motorsport, Handelsweg 7, Barneveld.

Ervaren navigatoren

De theorieavonden worden in Barneveld gegeven door ervaren navigatoren. Tijdens de avonden wordt je voorbereid op het theorie-examen van de KNAF. Naast het behandelen van de theorie zullen de avonden doordrenkt zijn van ervaringen uit de praktijk.

Examen

Als je goed bent voorbereid dan kan je het KNAF theorie examen afleggen op woensdag 19 februari 2020 bij Heuvel Motorsport.

KOSTEN

Theoriecursus: € 150,00
KNAF examen theorie: € 45,00
De prijs is per persoon en inclusief b.t.w. De KNAF examenkosten zijn niet bij de prijs van de cursus inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden of informatie opvragen kan via de “Aanmelden” button op de website van Heuvel Motorsport of door een e-mail naar info@heuvel-motorsport.com te sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Geen sneeuw in Zweden is reden tot zorg

De organisatoren van Rally Zweden zijn zeer druk doende met de voorbereiding op de tweede ronde van het FIA World Rally Championship, die zal worden gehouden in de regio Värmland in Zweden vlakbij de grens met Noorwegen op 13-16 februari. Vele fans En dat is goed nieuws voor de vele […]
Zweden sneeuwloos
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com