Fiat 500 debuteert in het WRC

Michel

De nieuwe Fiat MR 500X R4, een auto gebouwd conform de nieuwste FIA-voorschriften met betrekking tot Kit R4, zal debuteren in het WRC 2020.

Monte Carlo

De Fiat zal al starten in de Monte Carlo Rally, de eerste wedstrijd van het World Rally Championship dat nu snel van start gaat. De Fiat MR 500X R4 wordt een absoluut debuut voor dit type auto.

Milano Racing

Voorbereid door Milano Racing, die de Oreca-kit heeft geïnstalleerd (Oreca is het Franse bedrijf dat ze bouwt), zal de auto worden bestuurd door Raphael Astier. Het is een 1600 cc turbo op PSA-basis, dezelfde machine die al gezien is in de R5-categorie. Milano laat weten dat de kleine Fiat een vermogen heeft van 270 Pk.

Magneti Marelli

Het elektronische beheer is ondertekend door Magneti Marelli en de belangrijkste verschillen met de grotere broers in R5 hebben uitsluitend betrekking op de computers die het Franse bedrijf dat de kit in kwestie heeft ontwikkeld, rechtstreeks heeft verwerkt. De set bevat niet de set-up, maar de Milano Racing 500 R4 neemt een optioneel pakket aan inclusief pedaal, koelsysteem en schokdempers geleverd door de Franse PKM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Voor in je agenda: WRC 2020

We staan aan de vooravond van het Wereld Kampioenschap Rally’s 2020. Het belooft een spannend jaar te worden met nieuwkomers in de R4 klasse, maar ook de grote fabrieksteams komen met veel updates. WRC agenda 2020 RONDe RALLY DATUM 1. Monte-Carlo 23 – 26 Januari Event Info 2. Zweden 13 […]
wrc 2020
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com