Geen sneeuw in Zweden is reden tot zorg

Redactie

De organisatoren van Rally Zweden zijn zeer druk doende met de voorbereiding op de tweede ronde van het FIA World Rally Championship, die zal worden gehouden in de regio Värmland in Zweden vlakbij de grens met Noorwegen op 13-16 februari.

Vele fans

En dat is goed nieuws voor de vele fans uit Australië en Nieuw-Zeeland die op weg zijn naar de rally. Ondanks het recente ongebruikelijk warme weer, zijn de rally-organisatoren ervan overtuigd dat de huidige voorspellingen van kouder weer bevroren wegen en ook wat sneeuw voor het evenement zal brengen.

Olsson

Glenn Olsson, CEO van Rally Sweden, had vorige week bij de WRC-seizoenopener Rallye Monte Carlo overleg met belangrijke stakeholders, de FIA ​​en WRC Promoter, evenals met de constructieteams, over de huidige omstandigheden en de verschillende scenario’s die waren voorzien.

Steun

Zowel de FIA ​​als de WRC-promotor gaven unaniem steun aan Rally Sweden om door te gaan, op voorwaarde dat de weersomstandigheden een veilig verloop van het evenement mogelijk maken.

“We zullen continu rapporteren en overleggen met de FIA ​​en WRC Promoter en als het weer zich ontwikkelt conform de voorspelling, zien we geen problemen bij het doorgaan van het evenement zoals gepland,” zei hij. “Het weer is helaas een aspect van de rally waar we geen controle over hebben, maar onze hele organisatie werkt hard aan de voorbereiding op een nieuwe geweldige editie van Rally Sweden voor zowel deelnemers als fans.”

Rally van Zweden
2018 FIA World Rally Championship Round 02, Rally Sweden 15-18 February 2018 Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul, Hyundai i20 Coupe WRC Photographer: Austral Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Opel maakt zich op voor eerste elektrische seizoen

Dit jaar wordt de gloednieuwe Opel E-Corsa gelanceerd als rallyauto. Achter de ontwikkeling zit Opel Motorsport, die de auto volledig elektrisch aangedreven maakte. De E-Corsa zal de Opel Adam Cup vervangen ’s werelds eerste. Deze serie wordt ’s werelds eerste elektrisch aangedreven rallyklasse. Inmiddels groeit de belangstelling al en degenen […]
Opel E Corse
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com