mijn KNAF

Ze staan weer op het programma van rallyrijdend en navigerend Nederland, de gewraakte licentieavonden van de KNAF. Er worden weer wat uren versleten. Maar het kan een stuk makkelijker.

Medisch keuren

Voor het aanvragen of verlengen van je licentie is het een vereiste om medisch gekeurd te worden. De medische keuring zelf stelt niet zoveel voor, maar het moet wel gebeuren.
En dat keuren hoeft niet plaats te vinden op de licentieavond, maar kan bij een arts die niet je huisarts is.
Regelzorg heeft een heleboel locaties waar je tussen de 30 en maximaal 50 euro medisch gekeurd wordt, speciaal voor de KNAF. Er is er altijd één bij jou in de buurt. Gebruik de Regelzorg locatiezoeker om een keuringsarts op te zoeken.

Formulieren invullen

Eén deel van het medische keuringsformulier vul je zelf in en het tweede deel vult de keuringsarts voor je in. Beide formulieren upload je via Mijn Knaf.

Verlengen en betalen

Nadat je je medisch keuringsformulieren hebt ingestuurd kies je voor licentie verlengen en volg je de instructies. Aan het einde reken je online af en de KNAF stuurt je licentie naar je huisadres.

Geen licentieavond meer

Behalve als je het bij de licentieavond leuk vindt om een kletspraatje te maken, of als je een paar euro wilt besparen voor je medische keuring, dan is de licentieavond jouw ding. Zo niet, dan is het het gemak dat de mens dient.

KNAF KEURING (NATIONAAL)

Let op!
Deze keuring is bedoeld voor de EU/Nationale KNAF licentie en dus niet voldoende voor de Internationale KNAF licentie.

Tijdens kantooruren kan je een afspraak maken via de landelijke afsprakenlijn: 088 – 23 23 300. Zelf een keuring plannen kan via de website.

Indien je je licentie binnen vijf werkdagen nodig heeft, dan kan je het beste contact opnemen met de KNAF.

De keuring bestaat uit:

  • Doornemen van de vragenlijst
  • Oogonderzoek en bepaling gezichtsvermogen en kleurenzien
  • Evenwichtstest
  • Bloeddruk en pols
  • Urineonderzoek op glucose en eiwit

Kosten

RegelZorg werkt samen met artsen door heel Nederland. De prijs verschilt per locatie:

KNAF Keuring (nationaal): minimaal € 39,50 en maximaal € 50,00

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.