Klassieke aanbod groeit

Michel

Rallyauto’s van vroeger. Dat zijn al lang niet meer de olie lekkende, 100 pk sterke Fordjes met hier en daar een beetje roest. Welnee, het historische wagenpark vertegenwoordigt wereldwijd meer geld dan er in het moderne WRC omgaat.

Modern

Er worden in de historische rallyauto’s moderne en nieuwe technieken toegepast. Technieken die de historische wagens niet alleen sneller maken, maar ook een stuk veiliger. Denk daarbij aan goede schokbrekers en veel betere remmen dan vroeger het geval was.

Italië

Nog niet zo lang geleden werd in Italië voor de 36e keer de San Remo Rally Storico gereden. En wat daar dan aan de start staat is om te smullen. Sommigen zijn zo mooi en uniek dat het bijna zonde is om ze op snelheid over de klassementsproeven te jagen.

San Remo Rally Storico 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Eerste dag Kroatië eist zijn tol

Een zware crash voor de Belg de Cecco met de Skoda Fabia R5 van Team Metior. De Belg , rijdend met startnummer 30 in deze WK rally, lag op de 22e plaats, vlak achter zijn landgenoot Bedoret. Eerste dag De eerste dag van het drie dagen durende evenement toont ons […]
Crash Cecco

Ook interessant

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com