Legend Boucles getroffen door zwaar ongeval [update]

Redactie

Het begin van de zondag etappe van de Legend Boucles Bastogne 2020 is opgeschrikt door een ongeval op de 11e klassementsproef, Les Hautes Virées.

Caprasse

Het ongeval betrof het voertuig met startnummer 2 van het team Caprasse-Razzi uit de categorie ‘Legend’. Het ongeval is gebeurd om 9u21.

Vier gewonden

Vier personen zijn voor behandeling van hun verwondingen door de hulpdiensten meegenomen. Twee van deze personen, waaronder de leden van de euipe hebben lichte tot zeer lichte verwondingen. Een derde persoon, een toeschouwer, heeft meer ernstige verwondingen en kreeg reeds de eerste zorg ter plaatse van het ongeval. De identiteit van de vierde persoon is nog onbekend.

Geneutraliseerd

Proef 11 is geneutraliseerd en de deelnemers zijn naar een regroup voor de start van klassementsproef 12, Mirwart, geleid, waar de rally zal vervolgd worden. Een deel van de achterstand op het tijdschema zal tijdens de Regoup van Saint-Hubert ingehaald worden.

Waarschuwende toeschouwer

Volgens autosportwereld.be zou een deelnemer die het ongeval naderde een persoon hebben aangereden die ze probeerde te waarschuwen voor het ongeval.

Later meer….

Update

Foto van het voertuig:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Belgen trappen rallyseizoen af

Terwijl in Nederland de meeste rallyauto’s nog zonder motor in de werkplaats staan omdat het seizoen nog best ver weg is, maken de Belgen zich alweer op voor de eerste rally’s. Historisch Afgelopen weekend stond Bastogne in het teken van de Legend Boucles Bastogne waar een compleet leger historische rallyauto’s […]
Condroz BMW
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com