MvH nieuws

Michel

MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport! MvH Rallysport is een semi prof rallyteam dat met coureur Martijn van Hoek hard op weg is om aan de top mee te rijden.

 • Eerste aflevering bouw proces M-Sport Ford Fiesta Rally4
  by admin on 11 april 2021 at 12:39

  De eerste aflevering in onze kleine documentatie van het volledige build proces van de M-Sport Ford Fiesta Rally4 rallyauto, laat zien de eerste stappen die gemaakt moeten worden voordat de rallyauto naar de rolkooi bouwer kan gaan. The first episode in our little series documenting the full build process of a M-Sport Ford Fiesta Rally4 … Lees verder Het bericht Eerste aflevering bouw proces M-Sport Ford Fiesta Rally4 verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • BREAKING NEWS
  by admin on 11 februari 2021 at 19:23

  “Some cars are meant to fuel our passion” Met trots kunnen we zeggen dat we dit jaar een nieuwe rallyauto gaan opbouwen. Een officiële fabrieksauto: de M-Sport Ford Fiesta Rally4 Het bericht BREAKING NEWS verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Data rally’s seizoen 2021 bekend
  by admin on 12 december 2020 at 11:27

  Met het nieuwe jaar in zicht zijn we druk aan het plannen.De data van het Nederlands Rally kampioenschap (NRK) zijn bekend!Deze zijn te vinden aan de rechterzijde van onze pagina, waar we in aanloop naar de wedstrijden ook meer info zullen posten. Bij deze het totaaloverzicht: 10 april Visual Art Rally, Nijkerk (NL) Geannuleerd voor … Lees verder Het bericht Data rally’s seizoen 2021 bekend verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Zuiderzee rally uitgesteld
  by admin on 18 maart 2020 at 13:35

  De afgelopen weken hebben we hard gewerkt met het team om weer vlammend van start te kunnen gaan tijdens de Zuiderzee Rally aankomend weekend.In de aanloop naar de rally toe, nam ook de ontwikkeling van het Coronavirus toe. Vorige week nog stelden wij onszelf nog de gewetensvraag: Moeten we als team uit Brabant – met … Lees verder Het bericht Zuiderzee rally uitgesteld verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Het seizoen is gezellig van start gegaan!
  by admin on 2 februari 2020 at 12:59

  Wat een top Seizoens start van ons MvH Rallysport team samen met Frans Ohmstede! Een super gezellige en geslaagde avond met onder andere een demo van V-Cleaning met de producten van Profclean Europe / PurisEurope. En natuurlijk was het gaaf om te zien dat in ieder persoon een rallytalent schuilt dankzij de rallysim setup en … Lees verder Het bericht Het seizoen is gezellig van start gegaan! verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

WRC news

Hyundai
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com