Rally Buten un Binnen

Redactie

ADAC Rallye Buten un ‘Binnen op 28 maart 2020. Spectaculaire motorsport in de regio Bruchhausen-Vilsen (district Diepholz) en op de legendarische “IVG-site” in Liebenau, een compacte rally met een interessant startveld en enthousiaste fans beloven een geweldig motorsportweekend.

Ook DMSB cup

De organisatie plant ook een aantrekkelijk rallyevenement voor het motorsportseizoen 2020. Als “Rallye 70” maken ze deel uit van de succesvolle DMSB Rallye Cup (DRC) . Daarnaast vergeven ze een prijs met de titel ” Youngtimer Rallye Trophy ” en de ” Retro Rallye ” is nu een integraal onderdeel van hun programma. Dus houd het in de gaten voor eind maart: “3, 2, 1 Go!”

Deelnemerslijst

De deelnemerslijst van de wedstrijd is nu al goed gevuld. “Het begin is gemaakt, het kan zo doorgaan!”, Meldde organisatiemanager Torsten Kugler tijdens de laatste grote bijeenkomst. 

Het team wil graag meer informatie publiceren, voor alles voor het publiek. Begrijpelijkerwijs is dit alleen mogelijk kort voor het evenement, zegt de organisatie.

De eerste datums zijn al te vinden op deze homepage. “Evenzo is het uniforme voorblad nu ook beschikbaar om te downloaden !”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Een podcast over rally

De eerste podcast trailer staat online; Bob de Jong komt aan het woord in de allereerste NL rallysport podcast. Marco Schillemans Marco Schillemans, zelf navigator, ging op cursus, schafte de benodigde apparatuur aan, pakte de microfoon en maakte een afspraak in het RallyCafe van Thuur Achtmaal Bob de Jong Zijn allereerste […]
Rally Podcast
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com