Rally van Australië afgelast

Michel

KENNARDS HIRE RALLY AUSTRALIA (14 – 17 NOVEMBER) IS GEANNULEERD NADAT ERNSTIGE BOSBRANDEN EEN GROOT DEEL VAN NOORD-NEW SOUTH WALES DICHT BIJ DE COFFS HARBOUR-BASIS VAN HET EVENEMENT HADDEN GETROFFEN.

Na overleg

De organisatoren kondigden de annulering aan op dinsdagmiddag na overleg met de deelstaatregering, de FIA, de hulpdiensten en de lokale gemeenschap.

New South Wales ervaart haar ergste brandomstandigheden, resulterend in de afkondiging van een noodtoestand, een totaal brandverbod en omstandigheden in sommige regio’s die als ‘catastrofaal’ zijn geclassificeerd. Evenement-voorzitter Andrew Papadopoulos zei dat de annulering de enige juiste beslissing was, gezien de noodzaak om te zorgen voor de meer dan 1.000 betrokkenen.

“Gezien de beste belangen en veiligheid van iedereen die betrokken is bij de rally en natuurlijk de bredere gemeenschap, is het niet gepast om de rally te houden,” zei hij.

“Onze gedachten zijn bij de NSW-gemeenschap, vooral de mensen die dierbaren, middelen van bestaan ​​en huizen hebben verloren als gevolg van de branden in het noorden van NSW, en we danken de rallygemeenschap voor uw steun en begrip.”

Aangepast evenement

De organisatoren hadden een alternatief evenement opgesteld voor een verkorte route van ongeveer 90 km, bestaande uit meerdere runs over vier etappes, waaronder de super speciale stage Destination NSW op de aanlegsteiger van Coffs Harbour.

De knallende einde van het seizoen WRC Gala Night van maandagavond in het Australian National Maritime Museum in de pittoreske Darling Harbour van Sydney is ook geannuleerd.

Hyundai kampioen

Door deze beslissing is Hyunday definief kampioen bij de constructeurs dit seizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Elektrisch rally rijden met Opel

Opel is de eerste autofabrikant ter wereld die een batterij-elektrische rallyauto voor klantenteams op de markt brengt. Deze is gebaseerd op de gloednieuwe en reeds bestelbare Opel Corsa-e met een WLTP-range van 330 kilometer. Frankfurt De elektrische rallyauto van Opel beleeft zijn wereldpremiére op de IAA in Frankfurt (12 tot […]
Opel
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com