Rallyrijden voor een prikkie

Michel

De Peugeot 206 Cup is de grootste cup van Nederland. Van geen enkel merk verschijnen er zoveel auto’s aan de start van een rally in Nederland. En jij kunt ook deelnemen. En dat kost je minder dan je zou denken.

WDM Motorsport

WDM Motorsport prepareert, doet onderhoud en service van rallyauto’s in Nederland en België. Maar het bedrijf doet meer. Ze verhuren ook rallyauto’s en ze bouwen ook wagens op vanaf scratch.

Zorgeloos seizoen

Wil jij mee strijden in de 206 Rally Cup maar wil je je niet druk maken over het prepareren en onderhouden van een rallyauto en een serviceteam? Dan hebben wij voor jou de oplossing!

Waar ga je rijden

Het hele seizoen arrive and drive rijden in de grootste cup van Nederland meer dan 20 identieke wagens die strijden om het kampioenschap.  Een nieuw gebouwde auto, 5 rally’s in het Nederlands Rally & Short Rally Kampioenschap, banden, inschrijfgeld, brandstof en team.

Wat voor auto

De auto is een volledig nieuw opgebouwde Peugeot 206 met een vermogen van 130 Pk. Om al dat vermogen goed op de weg te brengen is hij voorzien van een korte overbrenging zodat er een snelle acceleratie mogelijk is. Bilstein is het merk dat is gekozen om de auto goed over asfalt en onverharde paden te sturen. En speciaal voor de haarspeldbochtspecialisten is er een hydraulische handrem aanwezig in de auto.

Wat krijg je precies

Als je met WDM Motorsport in zee gaat, dan ben je meteen onderdeel van het gezelligste en meest professionele rallyteam dat je kunt vinden in Nederland. De auto staat als ‘arrive and drive’ tot je beschikking. Je komt dus aan op de rally en je kunt zo instappen en laten zien dat jij de snelste bent op de klassementsproeven.
Over banden, brandstof, inschrijfgeld en een broodje tussendoor hoef je je geheel geen zorgen te maken want dat is allemaal bij de prijs inbegrepen.

WDM biedt je een compleet programma. Je portemonnee kan thuis blijven

Wat kost me dat

in samenwerking met onze trouwe partners maakt WDM Motorsport het mogelijk om dit hele feest mogelijk te maken voor een bedrag van 8500 euro. Als je dat samen met je navigator deelt dan is dat dus slechts 4250 per persoon. En met een extra sticker hier en daar van een sponsor kan dat bedrag natuurlijk alleen maar lager worden.
De prijs is dus all-in, maar exclusief eventueel gereden schade en de b.t.w.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt starten als je in het bezit bent van een (aspirant) rally licentie van de KNAF. Uiteraard moet je ook voorzien zijn van de verplichte veiligheidsvoorzieningen zoals brandvrije (onder)kleding, een helm, schoenen en de nodige dosis lef.
Dus niet meer opscheppen tegen je vrienden dat je zo hard rijdt, maar toon het ze gewoon door de andere rijders in deze machtige cup een poepje te laten ruiken.

Informatie

Voor meer informatie en de condities neem je contact op met WDM Motorsport. Bel gerust met 06-30137400. Je krijgt dan Peter aan de telefoon die je alle informatie kan geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

206 Rally Cup auto te koop

Te koop aangeboden: 206 Rally Cup auto. vorig jaar compleet nieuw gebouwd. Alles maximaal 1 jaar oud. stoelen,gordels,rallysafekabels blijven in de auto. Specs Korte,verzegelde versnellingsbak. Hydraulische handrem. Nieuwe achteras, accu, radiator, enz, enz.. De Remschijven, blokken, veerpootschotels en lagers, remslangen zijn 1 week oud. Nergens op bezuinigd, zo in te […]
206 cup auto
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com