Spa rally 2020

Mocht je plannen hebben om deel te nemen aan de Spa Rally 2020, dan heb je nog drie dagen om voor een sterk gereduceerd tarief in te schrijven.

Verhoging

Je kunt tot vrijdag 7 februari inschrijven voor 1375 euro om deel te kunnen nemen aan de tweede ronde van het BRC (Belgian Rally Championship). Wie daarna zijn deelname wenst, moet 1500 euro aftikken bij de organisatie DG Sport.

Andere tarieven

Voor de VHRS-wedstrijd, oftewel de Yokohama Spa Rally Classic, stijgt het tarief van 650 naar 750 euro. De inschrijving voor de Criterium wedstrijd gaat van 490 naar 590 euro.

Wie ná 28 februari opeens bedenkt toch aan de start te willen verschijnen die zal bij de geldende tarieven nog eens 100 euro op moeten tellen.
Deelname aan de shakedown, die op vrijdag 13 maart op een steenworp van het servicepark wordt georganiseerd, 100 euro zal kosten.

Inschrijven

Aarzel dus niet om nu in te schrijven als je wilt deelnemen. Over een paar dagen zul je spijt krijgen en meer moeten betalen. Inschrijven doe je op www.sparally.com, tabblad ‘Deelnemer’, en dan ‘Inschrijvingen’.