Stekker uit Visual Art rally 2020

Redactie

Geen goed nieuws over de Visual Art Rally 2020. De organisatie komt via hun website met de mededeling dat de voor 2020 geplande editie geen doorgang zal gaan vinden.

Van de organisatie

Helaas hebben wij als organisatie het besluit moeten nemen om de 2020 editie van de Visual Art Rally te cancelen.

Gisteren is er telefonisch contact geweest met gemeente Nijkerk en is ons te kennen gegeven dat wij binnen 2 weken antwoord zullen ontvangen op de vraag of er wel of geen vergunning gegeven gaat worden.

Afgelopen vrijdag werd al aangegeven dat er op dat moment een afwijzing opgemaakt werd en dat geeft ons te weinig houvast om de komende 2 weken af te wachten om vervolgens de teams zo kort voor de rally datum te moeten teleurstellen.

De laatste tijd krijgen we logischerwijs steeds vaker vragen vanuit de teams of er nieuws is o.a. in verband met het boeken van een hotel in de buurt of andere zaken die bij de deelname van een rally event komen kijken.

Gezien de datum waar we nu zijn en de rally datum wordt dit te kort dag om alles nog op een goede manier te organiseren met het risico dat het ten koste gaat van het event en de veiligheid.

We komen binnenkort met een uitgebreide uitleg waar we als organisatie tegenaan gelopen zijn de laatste maanden, maar voor ons als organisatie zien wij op dit moment geen mogelijkheden meer zolang de wil er bij de andere partij niet is.

Dit besluit is niet makkelijk geweest maar wel noodzakelijk om voor jullie en voor ons met een positieve blik te focussen op het komende rally seizoen.

We willen dan ook iedereen bedanken; deelnemers, vrijwilligers, organisaties, sponsoren en bedrijven die bijgedragen hebben aan een erg mooie editie in 2019.

In 2021 hopen we zeker weer een Visual Art Rally op de kalender te hebben staan en iedereen weer te mogen verwelkomen.

Wij gaan vast beginnen met de voorbereidingen daarvoor.

Bedankt voor jullie support en begrip!

Namens de organisatie van de Visual Art Rally.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Ken Block van start in Mexico

Ken Block keert volgende maand van 12 tot 15 maart terug in het Wereldkampioenschap Rally in Mexico. Ford RS Cosworth De gefortuneerde Amerikaan zal een Ford Escort RS Cosworth rijden onder de vlag van Hoonigan Racing. Alex Gelsomino wordt opnieuw zijn bijrijder, het duo nam in het verleden deel aan 5 […]
Ken Block
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com