Vink bouwt weer een Legacy

Michel

De Nederlandse rallyrijder Coen Vink heeft enige tijd geleden zijn ex McRae/Sainz Subaru Impreza groep A verkocht. Wie hem volgt die zag een klassieke BMW op zijn tijdlijn verschijnen voor op het circuit. Een plek waar Vink zich ook niet onverdienstelijk maakte overigens. Maar het gaan toch de rallypaden worden vermoeden we.

Subaru Legacy

Vink heeft een body van een Legacy weggebracht om deze te laten waterstralen. In de perfect schoon geblazen body zal op korte termijn een rolkooi gelast worden en daarna kan volgens Coen het bouwen beginnen aan de groep A.

De inmiddels verkocht Impreza groep A

Herinneringen

Coen Vink heeft zeer goede herinneringen aan de Legacy en moet met de gedachte dat er weer een heuse groep A op komst is in zijn nopjes zijn. In 1994 wist hij met zo’n auto de ADAC 3-Städte Rallye op zijn naam te zetten door als eerste over het finishpodium te rijden.

Volgen

We zullen de bouw van de Subaru op de voet volgen en zo nu en doen een update plaatsen. We zien uit naar de auto op de klassementsproeven straks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

KNAF gaat voor digitale ELE

Eindhoven, 4 mei 2021 – Stichting ELE Rally is verheugd aan te kondigen dat in samenwerking met KNAF Digital de 1e Virtuele ELE Rally gehouden wordt op 4, 5 en 6 juni 2021. Iedereen is dan welkom om – vanuit huis – deel te nemen aan dit eerste officiële evenement […]
Knaf digital
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com