Volg de Nederlandse rally’s

Michel

Ben je een rallyfan en wil je thuis vanuit je luie stoel of op je mobiel als je langs de proef staat weten wie er aan de leiding gaat?

Rally-results

De website rally-results.nl voorziet in deze behoefte. Gedurende Nederlandse evenementen wordt je vrijwel realtime op de hoogte gehouden van de tijden die de deelnemers op de klassementsproeven laten noteren.

Resultaten

Op de website kan je ook na afloop de uitslagen bekijken en desgewenst op klasse filteren. Zo kan je zien wie er in een bepaalde klasse de snelste was tijdens een wedstrijd.

Startlijsten

Als je wilt weten wie er allemaal starten, of als je wilt kijken of jouw favoriet aan de start komt in een bepaalde rally, ook dan is de website rally-results.nl hét perfecte medium.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Duitse Ford Fiesta R1-Trophy

In het komende jaar is M-Sport van plan om samen met Armin Schwarz in Duitsland een Ford Fiesta R1 Trophy te bouwen. De winnaar wint een inzending voor het Junior Wereldkampioenschap. Samenwerking met M-Sport Armin Schwarz speelt al geruime tijd met het idee van een Duitse Ford Fiesta R1-trofee. Nu lijkt hij […]
Ford Fiesta R1
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com