Belgen trappen rallyseizoen af

Michel

Terwijl in Nederland de meeste rallyauto’s nog zonder motor in de werkplaats staan omdat het seizoen nog best ver weg is, maken de Belgen zich alweer op voor de eerste rally’s.

Historisch

Afgelopen weekend stond Bastogne in het teken van de Legend Boucles Bastogne waar een compleet leger historische rallyauto’s op snelheid over de proeven knalde in de Ardennen. Maar ook modern rallyrijdend België is bijna aan de beurt.

Schrikkeldag

Op de schrikkeldag van 2020, 29 februari staat de openingswedstrijd van het Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw op de agenda. Maar het is niet alleen die wedstrijd die in februari zal plaats gaan vinden want al eerder staan er ook twee evenementen van de VAS op het programma, met de Ronde door Vlaanderen op 15 en 16 februari en de Gitter Regularity, ook op de 29ste dag van deze voor Nederlandse begrippen slaapmaand.

ASAF

In het zuiden van België opent de Boucles Claviéroises op 23 februari het ASAF-seizoen, terwijl één week later de Rallysprint de la l’Homme geprogrammeerd staat.

Zuiderzee

Het Nederlandse rally en shortrallykampioenschap kent de opening van het seizoen in de hoedanigheid van de Zuiderzee (short)rally in de omgeving van Emmeloord op 21 maart 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Spa rally 2020 goedkoop inschrijven

Mocht je plannen hebben om deel te nemen aan de Spa Rally 2020, dan heb je nog drie dagen om voor een sterk gereduceerd tarief in te schrijven. Verhoging Je kunt tot vrijdag 7 februari inschrijven voor 1375 euro om deel te kunnen nemen aan de tweede ronde van het […]
Spa rally 2020
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com