Debackere

Bert Coene en Petra Deduytsche geven forfait voor ORC Rally

In een teleurstellende wending voor fans van rally België, hebben Bert Coene en Petra Deduytsche aangekondigd dat ze helaas niet zullen deelnemen aan de komende ORC Rally.

“We wilden de wagen volledig in orde zetten voor de ORC-Canalrally, daarna de 6u van Wervik en vervolgens de Ardeca Ypres Rally. We wilden niets aan het toeval overlaten. Bij de revisie van de versnellingsbak merkten we dat er onderdelen vervangen moesten worden en bestelden we de update naar de nieuwe versnellingsbak. Helaas kregen we van M-Sport te horen dat de 4e versnelling in backorder stond en beschikbaar zou zijn half mei. Deze ochtend kregen we echter nog een e-mail dat de 4e versnelling nog steeds niet beschikbaar is,” aldus Bert Coene.

Verrassingen in de deelnemerslijst van de ORC Rally

Hoewel de terugtrekking van Bert Coene en Petra Deduytsche een tegenvaller is, brengt de deelnemerslijst van de ORC Rally ook goed nieuws. Melissa Debackere, een meervoudig winnaar, heeft zich aangemeld voor de rally. Ze zal opnieuw aan de start verschijnen met haar vertrouwde Skoda Fabia R5, waardoor ze meteen de favoriet is voor de eindzege.

Spanning en verwachtingen

De deelname van Debackere zorgt voor nieuwe spanning in de rally. Met haar indrukwekkende staat van dienst en de betrouwbare Skoda Fabia R5, wordt ze als de grootste kanshebber beschouwd. Echter, de weersomstandigheden kunnen een belangrijke rol spelen in het verloop van de race. Als het droog blijft, kan Patrick Snijers in zijn Porsche voor stevige tegenstand zorgen.

Rally België: blijf op de hoogte

Voor iedereen die de rally in België volgt, blijft het spannend om te zien hoe de ORC Rally zich ontwikkelt. De onverwachte veranderingen in de deelnemerslijst en de onvoorspelbare weersomstandigheden zorgen voor een dynamische en boeiende wedstrijd.

Blijf op de hoogte van het laatste rally België nieuws en mis geen enkele update over de prestaties van de deelnemers, de weersvoorspellingen en de uiteindelijke uitkomsten van de race.

Spannend evenement

Hoewel Bert Coene en Petra Deduytsche hun deelname aan de ORC Rally hebben moeten annuleren, belooft de rally België nog steeds een spannend evenement te worden met de deelname van topcoureurs zoals Melissa Debackere. Fans kunnen zich verheugen op een weekend vol actie en competitie. Houd de ontwikkelingen in de gaten en geniet van alles wat de rallysport in België te bieden heeft.

Geef een reactie

Spring naar toolbar