Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Acon-Van der Spek Vechtdal Rally Hardenberg (NL)

22 juni

Gratis
Vechtdal rally

De Vechtdalrally is één van de 6 Rally’s in Nederland welke meetellen voor het Open Nederlands kampioenschap. Dit betekent dat de Vechtdalrally ook Nederlandse toppers zal mogen verwelkomen om in Hardenberg en Coevorden te strijden voor deze prestigieuze titel.

De organisatie, die louter bestaat uit vrijwilligers, is inmiddels alweer op volle toeren bezig om ook in 2024 een mooie editie neer te zetten. Er wordt hard gewerkt aan de klassementsproeven rond Hardenberg en Coevorden. De organisatie mikt op ruim 140 kilometer op snelheid wat de Vechtdalrally tot een van de grootste rally’s in Nederland laat behoren.

Dit jaar zal het servicepark, wat zich bevindt aan de Noorwegenweg 6 in Hardenberg bij hoofdsponsor Van der Spek Vianen BV al op de vrijdag worden ingericht. Keuring van de rally auto’s gebeurt op de vrijdag bij Brunink Serving Industry. Het verkennen van de klassementsproeven gebeurt ook op vrijdag zodat de zaterdag geheel voor de rally is. Dit geeft een zeer ontspannen rally waar voor de toeschouwers veel te zien is.

Ook in 2024 mikt de organisatie op 4 verschillende klassementsproeven op snelheid en zo weinig mogelijk verbindingskilometers.

Doelstellingen van de Vechtdalrally zijn zoals altijd: een voor de bezoekers gratis evenement neerzetten wat dus voor ieders portemonnee past.

Gegevens

Datum:
22 juni
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.vechtdalrally.nl/

Locatie

Hardenberg
Hardenberg, Nederland + Google Maps
Spring naar toolbar