Ga je kijken naar de ELE? Lees dan verder

De 59ste editie van de ELE Rally gaat bijna van start. De teams zijn al aan het verkennen en de service leeft op. Kom jij de rally bezoeken? Hieronder de meest gestelde vragen!

Waar kan ik het tijdschema en proeven vinden?

Tijdschema en gedetailleerde proevenkaarten kan je vinden in het ELE Rally magazine en op deze site: https://www.elerally.nl/tickets/ Tijdens de rally zal er verkoop plaatsvinden voor tickets en infoboekjes op het Kerkplein in Son of op de service in Veldhoven. In het magazine staan verder leuke berichten over alle aspecten van rally, inclusief de nodige berichten van deelnemende teams, uiteraard voorzien van fraaie foto’s. Een leuk naslagwerk van de 2024 ELE Rally.

Op welke punten kan ik de rally auto’s op de proeven zien?

Op de proeven kaarten staan aangegeven publiekspunten, hier kan je de proeven bekijken. Op de site die bovenstaand is genoemd staan ook de adressen die je moet invullen om er snel te komen!

Hoe vroeg van te voren moet ik aanwezig zijn op de proef om niets te missen?

Om niets te missen adviseren wij ruim de tijd te nemen, bij de proef moet je namelijk de auto parkeren, er heen lopen en een plekje vinden. Tip: Draai bij aankomst auto gelijk in de goede rijrichting, als je dan (snel) weg moet naar de volgende proef tegelijk met veel andere mensen veroorzaak je geen file!

Moet ik een ticket hebben om de proeven te bezoeken?

Ja, je hebt een ticket nodig om alle klassementsproeven te bekijken. Dit kan een los ticket zijn of een ticket voor de hele dag. Hier vind je meer info: https://www.elerally.nl/tickets/ Namens de organisatie, heel veel plezier gewenst op de 59ste editie van de ELE Rally!

Keuring ELE

Foto: Peter Kramer, Kramerfotografie.

Geef een reactie

Spring naar toolbar