GTC rally 2024

GTC Rally, twee dagen topsport en gezelligheid

Op 12 en 13 juli staat de GTC Rally weer op de kalender. Na enkele compacte edities van één dag, is besloten om terug te keren naar een tweedaags format. Dit blijkt het ideale concept voor een topwedstrijd binnen het Nederlands rallykampioenschap.

Tweedaagse opzet verhoogt comfort en beleving

Het besluit om de GTC Rally over twee dagen te laten plaatsvinden, komt voort uit praktische overwegingen. Vorig jaar werd duidelijk dat een enkele dag te belastend was door de hitte, zowel voor de organisatie als de deelnemers. Door deze verandering wordt rust in de planning gebracht en voorkomen we een late prijsuitreiking.

Nacht van Achtmaal Blijft een hoogtepunt

De iconische “Nacht van Achtmaal” blijft behouden op vrijdagavond. Vanaf 19:00 uur starten twee lussen met drie uitdagende proeven, inclusief nieuwe publiekspunten voor extra spektakel.

Publieksbeleving verbeterd met QR-codes

Dit jaar richt de GTC Rally zich op een verhoogde publieksbeleving. Via QR-codes in de rallykrant worden publiekszones gemakkelijk vindbaar gemaakt, wat de navigatie voor bezoekers optimaliseert.

Partners ondersteunen met trots

Verschillende proeven worden dit jaar ondersteund door onze gewaardeerde partners, waaronder Vakgarage Etten-Leur Vosdonk, Van Donge & de Roo Achtmaal-De Hel, Standard Fasel Achtmaal-Ostaaijen, De Groot Verhuur Roosendaal, NED Rucphen-Klappenberg, en Princeville Klein-Zundert.

Inschrijvingen stromen binnen

De inschrijvingen voor de GTC Rally verlopen voorspoedig, meer details hierover volgen in een later bericht op RallyTalk.

Geef een reactie

Spring naar toolbar