MvH nieuws

Michel

MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport! MvH Rallysport is een semi prof rallyteam dat met coureur Martijn van Hoek hard op weg is om aan de top mee te rijden met een Prodrive Subaru Impreza N11.

 • Zuiderzee rally uitgesteld
  by admin on 18 maart 2020 at 13:35

  De afgelopen weken hebben we hard gewerkt met het team om weer vlammend van start te kunnen gaan tijdens de Zuiderzee Rally aankomend weekend.In de aanloop naar de rally toe, nam ook de ontwikkeling van het Coronavirus toe. Vorige week nog stelden wij onszelf nog de gewetensvraag: Moeten we als team uit Brabant – met … Lees verder Het bericht Zuiderzee rally uitgesteld verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Het seizoen is gezellig van start gegaan!
  by admin on 2 februari 2020 at 12:59

  Wat een top Seizoens start van ons MvH Rallysport team samen met Frans Ohmstede! Een super gezellige en geslaagde avond met onder andere een demo van V-Cleaning met de producten van Profclean Europe / PurisEurope. En natuurlijk was het gaaf om te zien dat in ieder persoon een rallytalent schuilt dankzij de rallysim setup en … Lees verder Het bericht Het seizoen is gezellig van start gegaan! verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Data rally’s aankomend seizoen bekend
  by admin on 23 januari 2020 at 14:47

  Met het nieuwe jaar zijn we druk aan het plannen geslagen en zijn nu ook de data van de rally’s waarin MvH Rallysport meerijdt bekend! Deze zijn te vinden aan de rechterzijde van onze pagina, waar we in aanloop naar de wedstrijden ook meer info zullen posten. Bij deze het totaaloverzicht: 20-21 maart Zuiderzeerally, Emmeloord4 … Lees verder Het bericht Data rally’s aankomend seizoen bekend verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • Demo V-cleaning op 1 februari
  by admin on 22 januari 2020 at 20:01

  Vanavond hebben we kennis gemaakt met Vincent van V-Cleaning. V-Cleaning is specialist op het gebied van exterieur & interieur behandelingen voor auto’s en motoren. Dit ter voorbereiding van onze seizoensopening op 1 februari om 20.00 uur (locatie: Schipperstop). Vincent zal op deze avond een demonstratie geven. Meer informatie over het programma volgt, kijk alvast even … Lees verder Het bericht Demo V-cleaning op 1 februari verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

 • 1 februari 2020: seizoensstart MvH Rallysport en Rallyteam Frans Ohmstede
  by admin on 2 januari 2020 at 20:09

  Op 1 februari organiseren we een gezellige avond voor al onze sponsors, partners en supporters! Met een hapje en een drankje kijken we terug op afgelopen seizoen en proosten we op het seizoen van 2020! Ook organiseren we een leuke workshop, maar daarover later meer….Locatie: Schipperstop in Veldhoven. Wil jij er ook bij zijn? Stuur … Lees verder Het bericht 1 februari 2020: seizoensstart MvH Rallysport en Rallyteam Frans Ohmstede verscheen eerst op MvH Rallysport – Welkom op de website van MvH Rallysport!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

WRC news

Hyundai
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com