van de Gevel start in de ELE

Na 14 Jaar Weer aan de Start tijdens de E.L.E Rally

Het is een spannende tijd voor Peter van de Gevel, die na een pauze van 14 jaar weer aan de start verschijnt van de E.L.E Rally. Dit keer met een bijzonder vertrouwde en geliefde machine: de Citroen AX GTI Gr A, dezelfde auto waarin hij van 1994 tot 2000 talloze kilometers en onvergetelijke momenten heeft beleefd. De auto is volledig opnieuw opgebouwd en klaar om weer de rallyroutes te veroveren. Wat deze comeback nog specialer maakt, is dat Peter dit keer wordt bijgestaan door zijn dochter Melanie van de Gevel, die de rol van navigator op zich neemt.

Een vertrouwde metgezel: de Citroen AX GTI Gr A

De Citroen AX GTI Gr A is geen onbekende in de rallysport. Deze compacte maar krachtige auto heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn op de rallywegen. Van 1994 tot 2000 was dit de auto waarmee Peter van de Gevel en zijn team talloze successen en herinneringen creëerden. Na jaren van afwezigheid is de auto nu volledig opnieuw opgebouwd, klaar om opnieuw te schitteren in de rallysport.

De wederopbouw van de Citroen AX GTI Gr A was een nauwgezet proces, waarbij elk detail met zorg en precisie werd aangepakt. Van de motor tot het chassis, elke component is gereviseerd of vervangen om te voldoen aan de moderne eisen van de rallysport. Het resultaat is een auto die niet alleen de nostalgie van het verleden belichaamt, maar ook klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Een nieuw team: Peter en Melanie van de Gevel

Wat deze terugkeer naar de rallysport nog specialer maakt, is de samenstelling van het team. Peter van de Gevel zal niet alleen rijden; hij wordt bijgestaan door zijn dochter Melanie van de Gevel in de navigatorstoel. Voor Melanie is dit een nieuw avontuur, maar met de ervaring en begeleiding van haar vader is ze klaar om de uitdagingen van de rallysport aan te gaan.

Het duo van vader en dochter brengt een unieke dynamiek en een sterke band naar de race. Melanie’s frisse perspectief en Peter’s uitgebreide ervaring vormen een perfecte combinatie voor succes. Samen zijn ze klaar om de E.L.E Rally 2024 aan te pakken en hun stempel te drukken op het evenement.

De E.L.E Rally: een historisch evenement

De E.L.E Rally is een van de meest prestigieuze en langstlopende rally-evenementen in Nederland. Het evenement trekt jaarlijks de beste rijders en teams uit binnen- en buitenland. Met uitdagende klassementsproeven en een mix van verharde en onverharde wegen biedt de E.L.E Rally een platform waar zowel ervaren als nieuwe rijders hun vaardigheden kunnen tonen.

Voor Peter en Melanie van de Gevel betekent deelname aan de E.L.E Rally niet alleen een terugkeer naar de sport, maar ook een kans om deel uit te maken van een evenement dat bol staat van geschiedenis en opwinding. De rally biedt de perfecte gelegenheid om de wederopbouwde Citroen AX GTI Gr A te testen en te laten zien wat het team in huis heeft.

Vooruitzichten en verwachtingen

De terugkeer naar de E.L.E Rally brengt hoge verwachtingen met zich mee. Zowel Peter als Melanie zijn vastbesloten om hun beste prestatie neer te zetten. De vernieuwde auto, gecombineerd met hun enthousiasme en vastberadenheid, zorgt voor een spannende toekomst in de rallysport.

Peter van de Gevel zegt hierover: “Het is een ongelooflijk gevoel om weer achter het stuur te zitten van de Citroen AX GTI Gr A. Deze auto heeft zoveel herinneringen voor mij, en nu kan ik nieuwe herinneringen maken met mijn dochter aan mijn zijde. We zijn klaar voor de uitdaging en kijken uit naar een geweldige race.”

Klaar voor de E.L.E.

Na 14 jaar afwezigheid is Peter van de Gevel weer terug aan de start van de E.L.E Rally, dit keer met zijn dochter Melanie van de Gevel als navigator. Met hun vertrouwde Citroen AX GTI Gr A, volledig opnieuw opgebouwd en klaar voor de race, staan ze klaar om de rallysport opnieuw te veroveren. De combinatie van ervaring en nieuw elan belooft een spannend en succesvol avontuur te worden.

Voor meer updates en live verslagen van hun raceavonturen, volg hun deelname aan de E.L.E Rally en moedig Peter en Melanie aan terwijl ze geschiedenis schrijven in de wereld van de rallysport. Mis deze bijzondere comeback niet en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de rallysport op onze website!

1 gedachte over “Na 14 Jaar Weer aan de Start tijdens de E.L.E Rally

Geef een reactie

Spring naar toolbar