Nog steeds zorgen om weer in Zweden

Redactie

Vertegenwoordigers van Rally Sweden, de FIA ​​en WRC Promoter hebben gisteren (3 februari) verdere vergaderingen gehouden over de status van de tweede ronde van het FIA World Rally Championship, die op 13 tot 16 februari in de regio Värmland vlakbij de grens met Noorwegen zal plaatsvinden.

Wel sneeuw

De afgelopen dagen is er sneeuw gevallen in het rallygebied. Maar het ongebruikelijk warme weer en de huidige weersvoorspellingen blijven zorgen baren over de geschiktheid van de wegen waarover de klassementsproeven gepland staan.

Begin deze week

Verdere afstemming met de constructieteams zal plaatsvinden en de FIA ​​zal begin deze week een inspectie ter plaatse van de proeven uitvoeren. Om de WRC-evenementomstandigheden te verbeteren en de proeven niet verder te beschadigen, is het Rally Sweden Historic-evenement daarom reeds geannuleerd.

Omstandigheden

– We blijven alle mogelijke manieren onderzoeken om ervoor te zorgen dat de rally doorgaat. De omstandigheden worden continu gemonitord en de situatie wordt opnieuw geëvalueerd met alle beslissingen die deze week moeten worden genomen, zegt Glenn Olsson, CEO van Rally Sweden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Van gravel naar asfalt

Vorig jaar werd er in de Rally Catalunya, een ronde van het WRC, de ene dag op onverhard gereden en de dag erna op asfalt. En daar komt nogal wat voor kijken. Zeker voor de monteurs. Andere specs De specificaties van een rallyauto voor proeven met zand en gravel zijn […]
Gravel Tarmac
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com