Rally van Wervik 2020

Michel

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de 46ste editie van de Rally van Wervik. Het inschrijfformulier en het reglement staan op de website.

Geen Protyre meer

De wedstrijd is niet langer opgenomen in het Brits Protyre asfalt kampioenschap, maar de Mini’s van de Fuchs Lubricants Classic Mini Challenge komen er wel aan de start.

Britten toch naar Wervik

Met de komst van de Mini’s lijkt het er dus op dat er nog steeds heel wat Britten aan de start zullen komen in Wervik, reden genoeg om er bijtijds bij te zijn mocht je willen deelnemen.

De wedstrijd

De wedstrijd wordt gereden over 164 kilometer, waarvan 96 kilometer op snelheid dient te worden verreden. De Rally van Wervik zal in 2020 nog identiek zijn aan voorgaande edities. In 2021 zullen er een aantal vernieuwingen zijn, waarover later meer.

Reglement
Online inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Testen in Zweden van start

Met nog twee weken te gaan tot de volgende ronde van het WRC, maken de teams zich op voor tests in de sneeuw. En er valt heel veel sneeuw in Zweden momenteel, dus dat levert mooie beelden op. Elfyn Evans Elfyn Evans en zijn navigator Scott Martin testen de Toyota […]
Evans in Zweden
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com