Becx

RallyTalk: Resultaten tot KP 4 en Vooruitblik op KP 5

We sluiten vandaag af met onderstaande resultaten. Dit zijn de tijden die zijn gereden tot KP 4. Morgenochtend beginnen we met service, daarna zal iedereen starten op KP 5.

Rally klassement na KP 4

De spanning stijgt in de rallywereld nu de resultaten tot KP 4 binnen zijn. Hier is een overzicht van de top drie in de Rally-klasse:

 1. M. Becx – S. Van Barschot
  Met een indrukwekkende prestatie staan M. Becx en S. Van Barschot stevig op de eerste plaats. Hun consistente snelheid en nauwkeurigheid hebben hen tot nu toe onoverwinnelijk gemaakt.
 2. R. Pex – T. Ozeel +23.0
  R. Pex en T. Ozeel volgen met een verschil van slechts 23 seconden. Dit team heeft laten zien dat ze geduchte concurrenten zijn, klaar om de uitdaging aan te gaan en mogelijk de leiding over te nemen.
 3. K. Van Deijne – H. Verschuuren +27.0
  Slechts vier seconden achter de tweede plaats staan K. Van Deijne en H. Verschuuren. Dit team heeft laten zien dat ze in staat zijn om snel bij te schakelen en zullen zeker strijden om hun positie te verbeteren.

Historic klassement na KP 4

In de Historic-klasse zien we een sterke competitie met ervaren coureurs die hun stempel drukken op de rally:

 1. A. Biesheuvel – S. Bleijenberg
  A. Biesheuvel en S. Bleijenberg voeren het klassement aan met een solide voorsprong. Hun ervaring en teamwork hebben hen een duidelijke voorsprong gegeven op de concurrentie.
 2. M. Ludwig – M. Los +20.1
  M. Ludwig en M. Los volgen met een verschil van 20,1 seconden. Hun nauwkeurige navigatie en snelle reacties hebben hen geholpen om dicht bij de leiders te blijven.
 3. P. Van Der Heijden – W. Van Dijk +1:06.08
  P. Van Der Heijden en W. Van Dijk hebben een achterstand van iets meer dan een minuut, maar blijven vastbesloten om hun positie te verbeteren tijdens de volgende etappes.

Opel E Corsa klassement na KP 4

De Opel E Corsa-klasse biedt spannende races met minimale tijdsverschillen tussen de topteams:

 1. L. Pröglhöf – C. Ettel
  L. Pröglhöf en C. Ettel staan aan de top van het klassement, hun indrukwekkende snelheid en precieze coördinatie hebben hen de eerste plaats bezorgd.
 2. A. Español – P. Sáiz +1.2
  Slechts 1,2 seconden achter de leiders bevinden zich A. Español en P. Sáiz. Dit team heeft laten zien dat ze zeer competitief zijn en klaar staan om de eerste plaats te veroveren.
 3. C. Lemke – J. Bemmann +3.9
  C. Lemke en J. Bemmann volgen met een klein verschil van 3,9 seconden. Dit belooft een spannende strijd te worden in de volgende etappes, aangezien de tijdsverschillen minimaal zijn.

Vooruitblik op KP 5

Morgenochtend starten we met de service, een cruciaal moment voor de teams om hun voertuigen te controleren en eventuele problemen op te lossen. Daarna begint de echte uitdaging met KP 5. Deze etappe zal bepalend zijn voor de verdere koers van de rally, en alle ogen zullen gericht zijn op de topteams in elke klasse.

De rally belooft veel spanning en opwinding, met kleine tijdsverschillen die zorgen voor een intensieve competitie. De teams zullen alles geven om hun positie te behouden of te verbeteren, en wij van RallyTalk zullen elke stap van de weg voor jullie volgen.

Blijf ons volgen voor de laatste updates en analyses van de rally. De strijd om de overwinning is nog lang niet beslist, en elke seconde telt!

Geef een reactie

Spring naar toolbar