Shortrally van Moorslede uitverkocht

Redactie

Terwijl er in Nederland gebedeld moet worden om een paar deelnemers aan de start te krijgen van een shortrally, raken ze in België gewoon uitverkocht.

140 deelnemers

Nu het aantal van 140 ingeschreven deelnemers is bereikt, is de Short Rally van Moorslede uitverkocht. Deelnemers die zich nu nog inschrijven komen op de reserve lijst.

Veel kanonnen

Het deelnemersveld is bijzonder aantrekkelijk voor het publiek, want er staan 5 R5 wagens en evenveel Porsche GT3 aan de start. Naast de Fiesta’s R5 van Bert Coene, Jeoffrey Lerminez en Gilles Pyck zien we ook de Peugeot 208 T16 van de Fransman Lantoine Mathieu aan de start en kondigde Vincent Verschueren dit weekend ook aan om te starten in Moorslede met de Volkswagen Polo R5.

Mystery driver

De organisatie houdt alles nog even spannend door te spreken van een heuse “Mystery Driver”. En het blijft voorlopig ook nog even echt een geheim, want ook onze bronnen wisten niet te melden wie de onbekende rijder dan wel mag zijn.

Lefevre

Ook de komst van 5 Porsche GT3’s is iets om naar uit te kijken. Andy Lefevere neemt het voor het eerst op tegen de 911 GT3 van Gunther Monnens en verder zien we ook de 997 GT3 van Fredericq Delplace, Chris Debyser en Jean-Louis De Roeck.

Voorlopige deelnemerslijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Rally Buten un Binnen

ADAC Rallye Buten un ‘Binnen op 28 maart 2020. Spectaculaire motorsport in de regio Bruchhausen-Vilsen (district Diepholz) en op de legendarische “IVG-site” in Liebenau, een compacte rally met een interessant startveld en enthousiaste fans beloven een geweldig motorsportweekend. Ook DMSB cup De organisatie plant ook een aantrekkelijk rallyevenement voor het motorsportseizoen 2020. Als “Rallye […]
Buten un binnen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com