Subaru van Vink weer actief

Michel

De groep A Subaru Impreza van Coen Vink werd al enige tijd geleden verkocht. De ex Colin McRae / Sainz auto van Prodrive werd door de nieuwe eigenaar flink onder handen genomen.

Geen besparingen

Bij de rebuild van deze machtige groep A auto werd op helemaal niets bespaard. Na de rebuild, waarbij de witte wagen zijn oorspronkelijke blauwe Subaru kleur weer terugkreeg is er al enig testwerk gedaan in het Duitse Weeze. Leuk detail is dat de complete WK livery weer in oorspronkelijke staat is aangebracht.

Incidenteel ingezet

Verwacht de Impreza niet als dagelijkse kost op de Nederlandse of Belgische rallypaden (helaas). De auto en de equipe zullen acte de presence geven op events zoals Legends of Span en Eiffel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Visual Art rally op de tocht [update]

Er is niet meteen een streep door deze nieuwe rally voor 2020, maar in de huidige opzet zal de wedstrijd zeker geen doorgang gaan vinden. Geen toestemming De Visual Art Rally krijgt namelijk geen toestemming meer klassementsproeven te houden in de gemeenten Barneveld, Nijkerk en Putten. Hiertoe is in onderling overleg besloten door […]
Visual Art Rally
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com