Vers van de pers

Michel

RallyNieuws Het laatste (inter-)nationale rallynieuws

 • Ypres Rally sluitstuk WRC Junior Kampioenschap 2020
  by RallyNieuws on 30 september 2020 at 17:41

  Eind augustus kon Club Superstage, de organisatie achter de Ypres Rally, melden dat deze wedstrijd het sluitstuk van het, door het Coronavirus getroffen, Wereldkampioenschap rally, zou gaan vormen. Vandaag maakte de organisatie aanvullend bekend dat ook het FIA Junior WRC Kampioenschap in Ieper zal gaan eindigen. De wedstrijd, waar velen reikhalzend naar uitkijken, zal van Het bericht Ypres Rally sluitstuk WRC Junior Kampioenschap 2020 verscheen eerst op RallyNieuws.

 • Geen Achterhoek Rally in 2020 maar wel de afsluiter voor 2021
  by RallyNieuws on 29 september 2020 at 19:54

  Met samengeknepen billen werd er, door vooral de organisatie van de ACtronics Achterhoek Rally, op maandagavond gekeken naar de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. Gespannen gezien de reeds uitgelekte maatregelen en de consequenties die dit voor de diverse (sport-) evenementen zou hebben. Publieksarm De gehele maandag kwam er vanuit de gemeente geen Het bericht Geen Achterhoek Rally in 2020 maar wel de afsluiter voor 2021 verscheen eerst op RallyNieuws.

 • Belgian Rally Championship weer van start in Aarova Rally
  by RallyNieuws on 28 september 2020 at 20:28

  Na een gedwongen onderbreking van meer dan zeven maanden, gaat het Jobfixers Belgian Rally Championship op zondag 11 oktober verder met de tweede manche van het seizoen, de Aarova Rally in Oudenaarde. De Belgische toppers zullen de Vlaamse Ardennen ontdekken, terwijl enkele lokale specialisten dromen van een topresultaat in eigen streek. Enkele dagen voor het Het bericht Belgian Rally Championship weer van start in Aarova Rally verscheen eerst op RallyNieuws.

 • Henk Vossen bereidt zich in Achterhoek Rally voor op Ieper
  by RallyNieuws on 28 september 2020 at 20:12

  Komend weekend wordt rond het Achterhoekse dorp Eibergen de tweede wedstrijd van het door Corona zo geplaagde rallyseizoen verreden. In deze ACtronics Achterhoek Rally komt de Tegelse coureur Henk Vossen aan de start, samen met zijn navigator Erwin Berkhof. Het doel is om de Ford Fiesta R5 goed op punt te zetten voor de weldra Het bericht Henk Vossen bereidt zich in Achterhoek Rally voor op Ieper verscheen eerst op RallyNieuws.

 • Bob de Jong wil testen in Achterhoek Rally
  by RallyNieuws on 25 september 2020 at 19:57

  Na de geslaagde editie van de Vechtdalrally staat alweer de volgende Nederlandse rally voor de deur. Op zaterdag 3 oktober vindt in en rond Eibergen de tweede editie van de Berkelland Rally plaats, nu onder de nieuwe naam ACtronics Achterhoek Rally. Na maanden van voorbereiden en in spanning afwachten wat het corona-beleid voor consequenties zou Het bericht Bob de Jong wil testen in Achterhoek Rally verscheen eerst op RallyNieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

MvH nieuws

mvh
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com